Vanaf € 95,- all-in prijs

In-Company trainingen

Vestigingen door heel Nederland

Ook op zaterdag

Cursus in een andere taal

ARBO OpleidingsCentrum heeft een cursuspakket ontwikkeld in diverse talen. Deze cursus is speciaal voor medewerkers die een reachtruck certificaat moeten overleggen, maar moeite hebben met de Nederlandse taal. Naast Nederlands is het mogelijk om de cursus in het Engels, Pools, Frans of in het Duits te volgen. Het schriftelijke examen dat de cursisten moeten maken is volledig in het Engels, Pools, Frans of in het Duits geschreven zodat het zonder problemen afgenomen kan worden.

De cursist kan instromen tijdens alle georganiseerde cursussen. Het is wel van belang dat van te voren wordt aangegeven om welke taal het gaat, zodat ARBO OpleidingsCentrum het examen kan voorbereiden. De erkende cursus ” veilig werken met een reachtruck” in een andere taal, voldoet net als de Nederlandse variant aan alle wettelijke normen.

De kosten voor de cursus “Veilig werken met een reachtruck” in een andere taal zijn gelijk aan de Nederlandse cursus, namelijk 145,- all-in. Extra gemak, voor dezelfde lage prijs!